1. Glemt adgangskode?
eller
Babysittere, dagplejere og forœldre for forœldre Babysittere og børnepasning i dit område
Gratis tilmelding på kun 2 min
 1. For-/efternavn
  Det er kun dit fornavn, der er synligt for andre brugere.
 2.  

 3.  

 4. Tilmeldingsmuligheder
  Forældre
  Vælg dette hvis du er en forældre og søger efter andre forældre, dagplejere og babysittere i dit område.

  Babysittere/Dagplejere
  Vælg denne mulighed hvis du er en babysitter eller dagplejer, og du søger efter forælder, som du kan tilbyde dine ydelser.
 5. Email-adresse
  Din email-adresse er ikke synlig for andre brugere.
 6. Ved at tilmelde dig accepterer du Vilkårene og Betingelserne og Fortrolighedserklæringen

Leder du efter et job som babysitter/barnepige? Find børnepasningsjob her!

 1. Trin 1 Tilmelding på få minutter
 2. Trin 2 Søg efter alle match tœt på dig
 3. Trin 3 Kontakt med et enkelt tryk på en knap

Babysitter, det perfekte deltidsjob.

Der er intet job, der kan sammenlignes med et job som babysitter hos en familie i dit område. Babysittermatch gør det let at finde et job som babysitter/barnepige. Du kan på vores kort over dit område, se hvilke familier der bor nærmest dig, og øjeblikkeligt starte med at søge jobs som babysitter. Du kommer på ingen tid til at tjene penge, når du har et par rare familier at arbejde for. Hvis dette ikke var nok, vil vi ugentligt holde dig opdateret med nye familier, der tilmelder sig siden. Er du en professionel dagplejer? Så klik her.

Hvordan finder jeg et passende job som babysitter?

En kort beskrivelse vises for alle forældre på hjemmesiden. Her de forklarer de nærmere om deres familiesituation, og hvad de forventer af en babysitter/barnepige. Nogle vil være på udkig efter en babysitter, der lejlighedsvis kan passe børn om aftenen, mens andre vil foretrække, at du kommer og passer børn på en fast aften eller eftermiddag. På baggrund af disse ønsker, kan du foretage et udvalg af jobs, der er egnet til dig.

Forældre kan også læse din profil. Hvis du har erfaring som babysitter, skal du gøre dette klart i din profilbeskrivelse. Du skal huske på, at din profil og billede er dit visitkort. Disse kan forøge dine muligheder for at finde jobs som barnepige betragteligt, da forældre ligeledes kan tage direkte kontakt til dig. Læs mere om Babysittermatch

Hvordan et job som babysitter kan hjælpe dig

Et job som babysitter kan gavne dig på rigtig mange måder. Det er en god måde at tjene nogle ekstra penge på og det giver dig noget nyttigt at lave efter skole eller arbejde. Du føler, at du gør en forskel i barnets eller børnenes liv og I kan lære noget af hinanden. 

Udover det, er det godt at have et babysitterjob stående på dit CV, når du søger nye udfordringer - især hvis du ønsker et job som for eksempel pædagog eller måske en børnerelateret uddannelse. 
Når du har gjort et rigtig godt indtryk på en families liv, kan du være heldig at få en god udtalelse fra forældrene, som vil gavne dig i fremtiden.

Tilmeld dig gratis og se hvad Babysittermatch kan gøre for dig.