1. Glemt adgangskode?
eller
Babysittere, dagplejere og forœldre for forœldre Babysittere og børnepasning i dit område
Gratis tilmelding på kun 2 min
 1. For-/efternavn
  Det er kun dit fornavn, der er synligt for andre brugere.
 2.  

 3.  

 4. Tilmeldingsmuligheder
  Forældre
  Vælg dette hvis du er en forældre og søger efter andre forældre, dagplejere og babysittere i dit område.

  Babysittere/Dagplejere
  Vælg denne mulighed hvis du er en babysitter eller dagplejer, og du søger efter forælder, som du kan tilbyde dine ydelser.
 5. Email-adresse
  Din email-adresse er ikke synlig for andre brugere.
 6. Ved at tilmelde dig accepterer du Vilkårene og Betingelserne og Fortrolighedserklæringen

Planlæg børnepasning sammen

 1. Trin 1 Tilmelding på få minutter
 2. Trin 2 Søg efter alle match tœt på dig
 3. Trin 3 Kontakt med et enkelt tryk på en knap

Mød andre forældre i dit område

Der er mange forældre i dit område, som du endnu ikke har mødt. Forældre med børn med samme alder som dine egne. Hvem ved, måske kan du (og dine børn) blive gode venner med dem, og I kan arrangere legeaftaler. Eller måske kan det være fordelagtigt for jer at arrangere børnepasning sammen, hvilket i kan gøre ved at dele en babysitter eller dagplejer. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Børnepasning for forældre af forældre

Det er ofte kun de mest almindelige alternativer til børnepasning der bliver overvejet, såsom vuggestuer eller børnehaver. Men hvorfor ikke selv planlægge børnepasning for dine børn, sammen med andre forældre i dit område? Dette er en veltestet metode, og er langt billigere. Forældre kan tage kontakt med hinanden via Babysittermatch, og planlægge børnepasning ved brug af en babysitter eller dagplejer. Vi har allerede oplevet mange succeshistorier, f.eks: Forældre der har planlagt fælles pasning efter skole, hvor forældrene skiftes til at passe børnene. Forældre kan dele en babysitter i deres eget hjem, og samtidig dele udgifterne. Ofte tager forældre også kontakt til hinanden, så deres børn kan lege med hinanden eller få flere venner i området. Som du kan se, så er der mange muligheder du kan vœlge i mellem. 

Andre børnepasningsmuligheder

Babysittermatch sørger ikke kun for at bringe forældre tættere sammen, men vi sørger også for at de får kontakt til babysittere i deres område. Er du på udkig efter en dagplejer, som et alternativ til en vuggestue eller børnehave? Så er du ligeledes kommet til den rigtige hjemmeside. Der er allerede mange dagplejere, som har tilmeldt sig siden. Læs mere om Babysittermatch.

Tilmeld dig gratis, og oplev hvad Babysittermatch kan gøre for dig.