1. Glemt adgangskode?
eller
Babysittere, dagplejere og forœldre for forœldre Babysittere og børnepasning i dit område

Om Babysittermatch

 • Hvad kan Babysittermatch tilbyde barnepiger og børnepassere?
  En barnepige eller børnepasser kan via Babysittermatch finde forældre i deres lokalområde, som er på på udkig efter en barnepige og/eller børnepasser. Du kan tage kontakt til dem, lære dem at kende, og muligvis arrangere børnepasning med dem.
 • Er der forpligtelser forbundet med tilmelding på Babysittermatch?
  Nej, tilmelding er gratis og uforpligtende. Du kan på denne måde selv bestemme, hvorvidt du ønsker at acceptere en invitation til at møde forældre, babysittere, barnepiger eller dagplejere der bor tæt på dig. Du er i fuldkommen kontrol.
 • Hvad kan Babysittermatch tilbyde forældre?
  Babysittermatch tilbyder forældrene muligheden for at få kendskab til andre forældre, babysittere, barnepiger og dagplejere i deres lokalområde, således at de kan planlægge børnepasning sammen. Ud over at finde en barnepige eller børnepasser kan forældrene ligeledes tage kontakt til hinanden. Ganske enkelt for at finde en legekammerat i området, eller for eksempel for at dele en barnepige eller børnepasser for at dele udgifterne til en sådan.
 • Bliver forældre, barnepiger og børnepassere kontrolleret af Babysittermatch?
  Babysittermatch kan betragtes som et online mødested. Vi kontrollerer regelmæssigt, at der ikke sendes upassende beskeder via siden. Men på trods af dette råder vi forældrene til at være selektive med de kontakter der rådighed på Babysittermatch. Vi råder dig til at være forsigtig, når du foretager et valg, for eksempel ved at bede om referencer fra barnepiger og børnepasser, og arrangere et møde, for at udvikle et præcist indtryk af hinanden.
 • Hvad koster Babysittermatch?

  Tilmelding er gratis og uforpligtende. Du kan også læse og svare på beskeder fra andre helt gratis. Har du fundet et match, og er klar til at sende en besked til en anden bruger? Så er det tid til at opgradere til et Premium medlemskab. Premium medlemskab forældre 1 måned 250 kr 3 måneder 375 kr (125 kr per måned)  Premium medlemskab babysittere / dagplejere 3 måneder 120 kr (40 kr per måned) 12 måneder 240 kr (20 kr per måned) Et Premium medlemskab bliver automatisk forlænget ved slutningen af dit medlemskab, for hver følgende måned bliver du debiteret det samme månedlige beløb, som du hidtil har betalt.

 • Hvordan kommer jeg i kontakt med en person?
  Gå til en anden brugers profil og klik på "send besked". Du vil først blive bedt om at abonnere på et Premium medlemskab. Når du har sendt meddelelsen, vil vi sende en e-mail til denne person og gøre ham/hende opmærksom på, at han/hun har modtaget en besked. De personer, som du har sendt en besked til, kan gratis svare tilbage på dine beskeder.

  Vi deler aldrig dine personlige oplysninger med andre såsom din adresse, email eller telefonnummer. Så det er op til dig, at give dette til andre.
 • Hvordan kan andre komme i kontakt med mig?
  Andre kan få fat på dig ved at abonnere på et Premium medlemskab, hvilket giver dem mulighed for at sende dig en besked via Babysittermatch. Vi vil derefter sende dig en e-mail for at underrette dig. Du vil være i stand til at besvare denne besked gratis.

Min konto

Tekniske problemer

 • Bliver mine personlige oplysninger gemt sikkert?
  Vi tager beskyttelsen af dine personlige oplysninger alvorligt. Som sådan, er hjemmesiden forsynet med ekstra sikkerhed. Hjemmesiden er beskyttet af et såkaldt SSL-certifikat, for at beskytte trafikken mellem besøgende og serveren, så det ikke kan opfanges af uønskede parter. Dette certifikat krypterer de oplysninger, der sendes frem og tilbage, og er bedre kendt som en "hængelås" eller "https-version" af en hjemmeside.
 • Kan andre se mine personlige oplysninger?
  Det er kun dit fornavn og billede, der er synligt for andre. Dine adresseoplysninger forbliver skjulte, og kan ikke ses af andre.
 • Hvad bruges mine adresseoplysninger til?
  Dine adresseoplysninger bruges til at vise andre tilmeldte brugere hvor du bor, dette gøres ved, at du bliver vist som et ikon på et kort over dit lokalområde. På denne måde ved andre forældre, barnepiger og børnepassere at du er en nabo, og de kan herefter tage kontakt til dig via Babysittermatch. Vi angiver aldrig din gade eller husnummer. Vi deler aldrig adresseoplysninger med tredjeparter.
Gratis tilmelding på kun 2 min
 1. For-/efternavn
  Det er kun dit fornavn, der er synligt for andre brugere.
 2.  

 3.  

 4. Tilmeldingsmuligheder
  Forældre
  Vælg dette hvis du er en forældre og søger efter andre forældre, dagplejere og babysittere i dit område.

  Babysittere/Dagplejere
  Vælg denne mulighed hvis du er en babysitter eller dagplejer, og du søger efter forælder, som du kan tilbyde dine ydelser.
 5. Email-adresse
  Din email-adresse er ikke synlig for andre brugere.
 6. Ved at tilmelde dig accepterer du Vilkårene og Betingelserne og Fortrolighedserklæringen