1. Glemt adgangskode?
eller
Babysittere, dagplejere og forœldre for forœldre Babysittere og børnepasning i dit område
Gratis tilmelding på kun 2 min
 1. For-/efternavn
  Det er kun dit fornavn, der er synligt for andre brugere.
 2.  

 3.  

 4. Tilmeldingsmuligheder
  Forældre
  Vælg dette hvis du er en forældre og søger efter andre forældre, dagplejere og babysittere i dit område.

  Babysittere/Dagplejere
  Vælg denne mulighed hvis du er en babysitter eller dagplejer, og du søger efter forælder, som du kan tilbyde dine ydelser.
 5. Email-adresse
  Din email-adresse er ikke synlig for andre brugere.
 6. Ved at tilmelde dig accepterer du Vilkårene og Betingelserne og Fortrolighedserklæringen

Søg barnepige i dit område!

 1. Trin 1 Tilmelding på få minutter
 2. Trin 2 Søg efter alle match tœt på dig
 3. Trin 3 Kontakt med et enkelt tryk på en knap

Søger du efter en babysitter/barnepige i dit område?

Der er stor sandsynlighed for, at du kan finde en egnet babysitter/barnepige i dit område via Babysittermatch. Du kan se en oversigt over alle babysittere, som bor i dit område, ved at se på kortet. Babysittermatch holder dig ugentligt opdateret med nye registrerede babysittere i dit område. Leder du efter en babysitter? Du kan registrere dig gratis, og se hvilke babysitter der er i nœrheden af dig.

Hvordan finder jeg en egnet babysitter/barnepige?

Babysittermatch viser en kort beskrivelse af hver babysitter, nogle få personlige oplysninger, og (hvis det er tilgængeligt) et billede. Babysitteren fortæller lidt om sig selv, og indikerer hvilken slags familie de søger. På basis af dette kan du foretage din første udvælgelse og sende en invitation til en barnepige eller flere, og efterfølgende mødes med dem for at få et bedre kendskab til den. Var det et godt match? Så er det op til dig og babysitteren at planlægge hvad der så skal ske.

Etabler et godt forhold mellem forælder og babysitter

Når du har fundet en babysitter via Babysittermatch, som du har lyst til at ansætte, er det vigtigt, at der bliver etableret et godt forhold mellem babysitteren og barnet/børnene samt mellem babysitteren og forældrene. 
Det er yderst vigtigt, at man har en god kommunikation med den valgte babysitter under hele forløbet, da det er med til at opbygge tilliden.
En anden god måde til at opbygge tilliden på er ved at se udtalelser fra tidligere jobs eller fra en skolelære m.m.

Gør altid dine forventninger klare over for din babysitter med hensyn til timer, løn og opgaver. Eventuelt skriv det ned og behold en kopi hver, da det er nemmere at undgå misforståelser på denne måde. 

Andre børnepasningsmuligheder

Babysittermatch sørger ikke kun for at skabe kontakt mellem forældre og babysitter, men vi sørger også for, at forældre kommer i kontakt med hinanden. Forældre kan fra tid til anden hjælpe hinanden med at passe hinandens børn, planlægge børnepasning efter skole sammen, eller blot arrangere legeaftaler. Er du på udkig efter en dagplejer, som et alternativ til en vuggestue eller børnehave? Så er du ligeledes kommet til den rigtige hjemmeside. Der er allerede mange dagplejere, som har tilmeldt sig siden. Læs mere om Babysittermatch.

Tilmeld dig gratis og se hvad Babysittermatch kan tilbyde dig.